Arc’teryx Konseal FL approach schoen

on

De Konseal FL (Feather Light) van Arc’teryx is een lichtgewicht approachschoen voor snelle, lichtgewicht approaches waarbij performance en een goede grip op de ondergrond van groot belang zijn.

De schoenen beschikken over een nauwsluitende pasvorm en het minimalistische design van de schoenen zorgen ervoor dat er geen gram te veel mee gaat. Tegelijkertijd wordt voorkomen dat kleine steentjes en gravel in de schoenen kunnen komen bij het klauteren over een puinhelling op weg naar een topbeklimming.

Aan de onderkant zorgt een veelzijdige Vibram® Megagrip zool voor een stevige en veilige grip op de meest uiteenlopende soorten ondergrond, terwijl een stevig TPU-chassis onder de middenvoet in combinatie met opstaande randen rondom de middenzool zorgen voor extra stabiliteit.

De Konseal FL approach schoenen van Arc’teryx zijn bedoeld voor klimmers die altijd en overal het juiste schoeisel bij zich willen hebben om een uitdaging aan te gaan. De moderne en minimalistische look is in lijn met de no-nonsense approach waar ze voor staan. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, in de maten 40 t/m 48.