Arc’teryx Rush LT Pants combineert waterdichtheid met maximale bewegingsvrijheid

Nieuw in het assortiment van Arc’teryx is de Rush LT Pants, een zeer complete wintersportbroek met bretels en een grote verscheidenheid aan zakken en features. De broek is gemaakt met GORE® C-KNIT™ wat volledige waterdichtheid combineert met een superieure zachtheid en groot ademend vermogen.

Bescherming en bewegingsvrijheid

Dankzij het gebruik van onder andere een sneeuwvanger, extra verstevigd materiaal op de onderbenen (N150p 3L GORE TEX®) en natuurlijk de TouringCuff™ voor het gemakkelijk aan en uit kunnen trekken van de skischoenen weet de Rush LT Pants bescherming tegen het weer te combineren met een hoge mate van bewegingsvrijheid. Om dit te vergroten is de broek voorzien van ventilatiemogelijkheden aan de zijkanten ter vergroting van het ademend vermogen en het voorgevormde e3D patroon dat zorgt dat de broek perfect meevormt met de bewegingen van de benen tijdens een snelle afdaling. Passieve bescherming in de vorm van een ingebouwde Recco® reflector spreekt voor zich.

Verscheidenheid aan zakken

De Arc’teryx Rush LT Pants is voorzien van een ruime verscheidenheid aan zakken. Zo zit er op het rechterdijbeen een met rits af te sluiten zak welke is voorzien van een sleutelkoord. Op de bib zelf zit een soortgelijke zak, ook voorzien van een sleutelkoord. Een extra grote zak met flapsluiting op de rechterzijde biedt ruimte voor bijvoorbeeld kaart of wat energierepen.

Adviesverkoopprijs: EURO 500,00.