Superfeet Custom fitPOD™ : De nieuwe standaard in custom inlegzolen

Stel je voor: inlegzolen die met de nauwkeurigheid van een laserstraal op maat worden afgemeten en vervolgens worden gemaakt terwijl je erop wacht. Dankzij Superfeet Custom fitPOD™ is dat nu bij een selectief aantal Superfeet-dealers mogelijk. Zij hebben deze revolutionaire mini-fabriek van inlegzolen namelijk in de winkel staan en zijn getraind in het gebruik ervan. Binnen een tijdsbestek van slechts 15 minuten wordt de positie van je voeten middels een laserstraal uiterst nauwkeurig opgemeten en de custom inlegzool vervolgens in de Superfeet Custom fitPOD ™ voor je klaargemaakt.

De Superfeet Custom Carbon Winter zijn het meest actuele voorbeeld van inlegzolen die maximaal comfort, maximale stabiliteit en perfecte pasvorm bieden dankzij het feit dat ze met de Custom fitPOD perfect op maat voor je worden gemaakt. Deze revolutionaire inlegzolen zijn gemaakt van EVOLyte™, waarbij een materiaalmix van koolstofvezels en een eigen ontwikkeld polymeer worden gebruikt om een zeer licht, maar toch bijzonder ondersteunend memory-materiaal ter vervaardigen. Het resultaat is een dunnere inlegzool, die toch volledige ondersteuning biedt.
En het mooiste van deze Superfeet Custom Carbon Winter inlegzolen? Ze worden dankzij de Custom fitPOD™ in 15 minuten tijd in de winkel perfect op maat voor je gemaak.

Meer gedetailleerde informatie (in het Engels) over zowel de Superfeet Custom fitPOD™ als de Superfeet Custom Carbon Winter inlegzolen lees in dit PDF-bestand: fitPOD_Brochure.

Superfeet fitPod from Superfeet on Vimeo.