Superfeet Trailblazer Comfort speciaal vooor hikers ontwikkeld

on

Juist hikers weten hoe belangrijk een goede inlegzool is om urenlang comfortabel te kunnen lopen. Speciaal voor hikers heeft Superfeet nu de Trailblazer Comfort en de Trailblazer Comfort Max (voor dames) ontwikkeld. Een inlegzool die specifiek is aangepast aan de eisen van hikers en rugzakwandelars.

Diepe hielkuip

De Trailblazer is uitgerust met een zeer brede en diepe hielkuip. Hierdoor wordt de voet nog beter ondersteund bij het lopen en worden pijnlijke voeten voorkomen. Door de positie wordt bovendien zo goed mogelijk gebruik gemaakt van de natuurlijke demping van de voet tijdens het lopen. Dit zorgt niet alleen voor extra comfort, maar voorkomt ook blessures aan bijvoorbeeld de knieën, rugklachten en pijnlijke voeten.

Moisterwick™ met odor control

Zeker als je meerdere dagen achter elkaar met een rugzak door de bossen of bergen loopt weet je hoe snel nare geurtjes kunnen ontstaan in je wandelschoenen. De bovenzijde van de Superfeet Trailblazer is daarom voorzien van zogenaamd Moisterwick™ met odor control. Dat wil zeggen dat vocht goed wordt afgevoerd van de onderkant van je voeten (wat weer helpt om blaren te voorkomen) en het ontstaan van geurtjes wordt tegengegaan.

Evolyte™ carbon fiber-blend stabilizer cap

Superfeet heft de Trailblazer uitgerust met een stabilisator gemaakt van een koolstofvezel mix met de naam EVOLYTE™. Deze is er niet alleen op gericht om je voet zo goed mogelijk te stabiliseren, maar is bovendien speciaal ontwikkeld met het oog op het extra gewicht dat hikers vak met zich meedragen in de vorm van een rugzak.

Trailblazer Comfort Max voor dames

Voor dames is er bovendien een speciale uitvoering: de Trailblazer Comfort Max. Deze is voorzien van een stabilisator die speciaal is aangepast aan de vrouwelijke anatomie. Hetzelfde geldt voor het schuimdeel van de zool, dat voor de Trailblazer toch al extra dik is voor extra comfort tijdens het maken van meerdaagse tochten.

Trailblazer Comfort Max voor vrouwen