Team

INGE NANNES

Inge is verantwoordelijk voor de dealerservice van Arc’teryx.  In haar vrije tijd zal je Inge voornamelijk op de tennisbaan aantreffen of is ze druk met de zorg voor haar 3 tieners. Met alle vragen met betrekking tot Arc’teryx kan je bij haar terecht.
Contact Inge

HeleenHELEEN KUITENBROUWER

Heleen is een vrolijke alleskunner. Heleen regelt alles met betrekking tot leveringen, voorraad en magazijn voor de merken Superfeet en prAna. Tevens is ze verantwoordelijk voor de aftersales van prAna. Naast haar werk is Heleen een actieve sporter, gaat ze vaak hardlopen en doet ze aan mountainbiken en golfsurfen.
Contact Heleen

TINEKE KOPER

Tineke regelt alles op het gebied van financiën en verzekeringen. Voor vragen over debiteuren of crediteuren moet je dus bij haar zijn. Tineke houdt van lekker koken en fietst veel.
Contact Tineke

ED VAN LINSCHOTEN

Ed is accountmanager en verantwoordelijk voor de verkoop van Arc’teryx, prAna en Superfeet. Hij rijdt door de hele Benelux maar is voornamelijk belast met onze klanten in het zuiden van het land. Ed is een vroege vogel en vind je regelmatig om 6.00u ’s ochtends in de sportschool of in het bos voor een lekker rondje hardlopen.
Contact Ed

NIELS RUIJS

Niels heeft samen met Marit Essential Basics opgebouwd en organiseert voornamelijk de commerciële kant van het bedrijf. Hij is Certified Pedorthist en weet veel van voeten. Niels is een fervent snowboarder en kitesurfer, tennist graag met zijn vrienden en vind je ook in de sportschool. Verder doet hij graag leuke dingen met zijn twee zoons.
Contact Niels

MARIT ONRUST

Marit is Essential Basics gestart in 2004 en is vandaag de dag nog steeds verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken. Verder ondersteund ze eigenlijk het hele team en zet graag vernieuwen in gang. Marit vind je geregeld op de yogamat, maar ze maakt ook graag grote boswandelingen, speelt tennis en houdt erg van koken.
Contact Marit