Over Essential Basics

Zoeken

Essential Basics is opgericht in 2004 en is een ervaren agentschap en distributeur van hoogwaardige en exclusieve merken. Essential Basics verzorgt de verkoop, marketing en distributie van de merken Arc’teryx, Arc’teryx Veilance en Superfeet in de Benelux.

Focus, persoonlijke aandacht en uitmuntende service zijn de speerpunten waar ons team zich dagelijks sterk voor maakt. Heeft u een vraag, neem gerust contact met ons op.

 

Ons Team

 

NIELS RUIJS16_EB_Niels.jpg

Niels heeft samen met Marit Essential Basics opgebouwd en is verantwoordelijk voor de algehele gang van zaken. Hij is Certified Pedorthist en weet veel van voeten. Niels is een fervent snowboarder en kitesurfer, tennist graag met zijn vrienden en vind je ook in de sportschool. Verder doet hij graag leuke dingen met zijn twee zoons.

 

Neem Contact op met Niels

 

MARIT ONRUST16_EB_Marit.jpg

Marit is Essential Basics gestart in 2004 en is mede eigenaar van Essential Basics. Marit heeft een adviserende functie en helpt met het uitwerken van strategieën. Je vindt haar geregeld op de yogamat, maakt graag een boswandeling , speelt tennis en houdt heel erg van koken.

 

Neem Contact op met Marit

 

ED VAN LINSCHOTEN16_EB_Ed.jpg

Ed is accountmanager en verantwoordelijk voor de verkoop van Arc’teryx, Arc'teryx Veilance en Superfeet. Hij rijdt door de hele Benelux maar is voornamelijk belast met onze klanten in het zuiden van het land. Ed is een vroege vogel en vind je regelmatig om 6.00u ’s ochtends in de sportschool of in het bos voor een lekker rondje hardlopen.

 

Neem Contact op met Ed

 

INGE NANNES16_EB_Inge.jpg

Inge is verantwoordelijk voor de dealerservice van Arc’teryx. In haar vrije tijd zal je Inge voornamelijk op de tennisbaan aantreffen of is ze druk met de zorg voor haar 3 tieners. Met alle vragen met betrekking tot Arc’teryx kan je bij haar terecht.

 

Neem Contact op met Inge

 

HELEEN KUITENBROUWER16_EB_Heleen.jpg

Heleen is een vrolijke alleskunner. Heleen regelt alles met betrekking tot leveringen, voorraad en magazijn. Tevens is ze verantwoordelijk voor de aftersales. Naast haar werk is Heleen een actieve sporter, gaat ze vaak hardlopen en doet ze aan mountainbiken en golfsurfen.

 

Neem Contact op met Heleen

 

TINEKE KOPER16_EB_Tineke_1.jpg

Tineke regelt alles op het gebied van financiën en verzekeringen. Voor vragen over debiteuren of crediteuren moet je dus bij haar zijn. Tineke houdt van lekker koken en fietst veel.

Neem Contact op met Tineke

logo
Mosselaan 120
1934 RD Egmond aan de Hoef

tel.: +31(0)72 5118789
fax.: +31(0)72 5118790
KVK 66305373
BTW NL8564.87.272.B01

Geen showroom op deze locatie